När folk fick veta att jag var gravid fråg...

När folk fick veta att jag var gravid frågade de flesta om jag slutat röka nu då. Varför gör folk det? Oavsett om jag hade valt att fortsätta röka så hade det varit min ensak. Jag menar, jag tror inte en enda person frågade om jag hade slutat dricka kaffe..

Permalink » Just Ordinary Stuff Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Hannah

Word. Jag förespråkar ju (som du vet) att man ska fortsätta leva precis som man gjorde innan man blev gravid, för kroppen visade ju genom graviditeten att den var i skick att bära ett barn. Börjar man fixa och trixa för mycket får kroppen ytterligare en omställning, och det är nog inte det bästa. Sen är det ju sunt förnuft att man inte dricker eller knarkar dagligen, men å andra sidan hade man nog inte lyckats bli gravid om man hade den livsstilen. Jag är stolt över dig Nadja, du kommer bli världsbäst som mamma till Monster <3

Postat av: Blabla

Vad oansvarsfulla ni är ifall ni tänker att ni kan leva precis som ni gjorde innan. Det är inte så att man blir INFERTIL, vilket betyder att man inte kan få barn, av att man röker eller dricker. Däremot mår inte kroppen bra av det i övrigt. Bebisen i magen får i sig de ämnen du får i dig. Alltså även de dåliga. Din kropp som är äldre klarar av mer än vad ett foster gör vilket kan leda till att det blir skadat eller får en kronisk sjukdom. Alltså lev helst hälsosamt hela tiden för att skydda dig själv och alla i din närhet men speciellt när du är med barn eller är i närheten av barn då deras kroppar inte klarar lika mycket som din gör. Tack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback